Contact

Op mijn site vind je geen agenda waar je je eigen afspraak in kunt plannen. Dat is omdat ik het fijn vind om vooraf even contact te hebben.
Wil je ervaren of massagetherapie iets voor jou is? Bel me dan! Of stuur een What’sApp of e-mail. Ik reageer zo snel mogelijk. Je bent welkom op maandag, dinsdag en donderdag. Andere dagen in overleg.

Wil je eerst wat meer informatie of heb je een vraag voordat je een afspraak wilt maken? Je bent altijd welkom om me te bellen. We verkennen dan samen of massagetherapie een juiste keuze lijkt.

Praktijk Bloom into you      praktijk Bloom into you 

.

 

De praktijk is gevestigd in het Maximaal Gezond Centrum aan de Burgemeester Verderlaan 19 in Leidsche Rijn. Een plek in de wijk waar jouw gezondheid, welzijn en vitaliteit centraal staan. Het Centrum is de thuisbasis van Maximaal Gezond, een netwerk van bijna 60 gezindheidsprofessionals.

Het Centrum is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur en, als je met OV komt, bus 4 stopt voor de deur: halte aan de Langerakbaan of Stadsbaan.  

Als je het parkeerterrein op komt dan vind je de ingang van het Maximaal Gezond Centrum aan je linkerhand. Bij de 2e deur druk je op de bel waarbij staat ‘Maximaal Gezond Centrum’. Nadat de deur voor je is geopend loop je links de trap op naar de 1e verdieping

.

 

Adres

Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 2865 3913
info@bloomintoyou.nl

Open op

Maandag van 11:00 – 18:00 uur
Dinsdag van 9:00 – 18:00 uur

Donderdag van 9:00 – 18:00 uur
Zaterdag in overleg