Contact

I.v.m. mijn vakantie is de praktijk gesloten. Vanaf 19 september ben je weer van harte welkom. Mocht je een afspraak willen maken, neem gerust contact op. Ik reageer binnen 3 dagen.

 

Op mijn site vind je geen agenda voor het maken van een afspraak. Wil je ervaren of massagetherapie iets voor jou is? Bel, mail of stuur een What’sApp bericht. Ik reageer zo snel mogelijk en laat je dan direct weten wat de mogelijkheden zijn. Je bent welkom van maandag t/m donderdag. Zaterdag in overleg.

Wil je eerst wat meer informatie of heb je een vraag voordat je een afspraak wilt maken? Je bent altijd welkom om me te bellen. We verkennen dan samen of massagetherapie een juiste keuze lijkt.

Praktijk Bloom into you      praktijk Bloom into you 

.

 

BLOOM Into You gevestigd in het Maximaal Gezond Centrum aan de Burgemeester Verderlaan 19 in Leidsche Rijn. Een plek in de wijk waar jouw gezondheid, welzijn en vitaliteit centraal staan. Het Centrum is de thuisbasis van Maximaal Gezond, een netwerk van bijna 60 gezindheidsprofessionals.

Het Centrum is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur en, als je met OV komt, bus 4 stopt voor de deur: halte aan de Langerakbaan of Stadsbaan.  

Als je het parkeerterrein op komt dan vind je de ingang van het Maximaal Gezond Centrum aan je linkerhand. Bij de 2e deur druk je op de bel waarbij staat ‘Maximaal Gezond Centrum’. Nadat de deur voor je is geopend loop je links de trap op naar de 1e verdieping

.

 

Adres

BLOOM Into You
Maximaal Gezond Centrum
Burgemeester Verderlaan 19
3544 AD Utrecht

06 2865 3913

Open op

Dinsdag 9:00 – 17:30 uur
Woensdag 9:00 – 17:30 uur
Donderdag 9:00 – 17:30 uur
Vrijdag 9:00 – 17:30 uur