massagetherapie

Ongemak, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, onrust of onzekerheid, je wilt er eigenlijk van af. Het zit je in de weg. En tegelijkertijd is er iets in jou dat ook wel voelt dat het ongemak je iets te vertellen heeft. Of misschien merk je dat het zo druk is in je hoofd of in je leven dat je niet goed meer weet wat je nu écht wil.

Massagetherapie helpt je om met aandacht stil te staan bij de wijsheid van (en in) jouw lichaam. De aanraking (massage) van mijn handen en doordat ik af en toe iets vraag, maken dat je makkelijker opmerkt wat er in jou naar boven komt. Zonder er over na te denken. Diep van binnen weet jij jouw antwoord namelijk al. Ik begeleid je in het vinden daarvan.

Ben je nieuwsgierig? Maak direct een afspraak, of lees hieronder meer over hoe een afspraak er uit ziet, de technieken die ik gebruik of de tijden & tarieven.

Een afspraak bij mij in de praktijk is als een ontdekkingstocht. We staan samen stil bij wat er zich op dat moment aandient. Dat bepaalt hoe de sessie er uit gaat zien.

Tijdens de eerste afspraak hoor ik graag wat jouw verlangen is. Bijvoorbeeld ‘ontdekken wat ik nu écht wil’ of ‘voelen dat ik een lichaam heb’ of ‘ervaren hoe het is om stil te staan bij mijn pijnlijke rug’. Meestal heeft de ontdekkingstocht minimaal 3-5 afspraken nodig.

Onderdeel van elke sessie is een (kort) gesprek, een bewustwordingsoefening en een behandeling op de massagetafel.

Een afspraak ziet er zo uit:

We beginnen met een gesprek waarin we stilstaan bij hoe het op dat moment met je is en wat er in jou om aandacht vraagt. Bij de eerste afspraak is dit gesprek iets langer zodat we de tijd hebben om elkaar te leren kennen en ik je een aantal vragen kan stellen om goed af te stemmen op jouw klacht en/ of behoefte.

Op basis van dat gesprek stel ik een massage voor. Dit kan een massage zijn zoals je die misschien kent (klassiek, energetisch, bindweefsel, voetreflex) of een net wat andere benadering zoals holistic pulsing of focussen. Elke behandeling heeft het lichaam als uitgangspunt.

Hierna praten we nog even na.

Tarieven

Op dit moment komen mijn behandelingen nog niet in aanmerking voor vergoeding uit aanvullende zorgverzekeringen (vanaf voorjaar 2023 wel). Als dit financieel een probleem voor je is, is een lager tarief bespreekbaar. Schroom niet, neem gerust contact op. Zo kunnen we samen kijken hoe we massagetherapie wel mogelijk kunnen maken.

Sessie 75 minuten  € 85,-

De 1e afspraak duurt altijd ongeveer 90 minuten, het tarief blijft hetzelfde.

Hoewel ieder mens en ieder proces natuurlijk anders is, komen de meeste cliënten tussen de 3 en 8 keer bij mij.

Weet je niet of dit iets voor je is. Laten we dan eerst even bellen. Dan kun je al jouw vragen stellen en verkennen we samen of massagetherapie een juiste keuze lijkt. Ook kunnen we een afspraak maken voor 1 kennismakingssessie van 60 minuten.

Kennismakingssessie 60 minuten  € 70,-

Aanraking

Aandacht

Beweging