Selecteer een pagina

massage

Ongemak, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, onrust of onzekerheid, je wilt er eigenlijk van af. Je wilt je weer goed of op z’n minst beter voelen. Je leven is druk, je hebt hier geen tijd voor. En je snapt eigenlijk ook niet waar het vandaan komt.

Maar wat nou als je lichaam je iets duidelijk wil maken? Zoals kriebels in je buik je duidelijk maken dat je verliefd bent en een brok in je keel je laat weten dat je ontroerd bent. Dan is het heel waardevol om eens de tijd te nemen om te luisteren naar jouw lijf. En dat doe je door met je aandacht volledig bij jezelf en jouw lijf te zijn.

Aanraking door middel van massage is hier heel behulpzaam bij. Je hoeft alleen maar mijn handen te volgen en op te merken wat er in jou naar boven komt. Ben je nieuwsgierig? Maak direct een afspraak, of lees hieronder meer over hoe een afspraak er uit ziet, de technieken die ik gebruik of de tijden & tarieven.

Een afspraak bij mij in de praktijk is als een ontdekkingstocht. We staan samen stil bij wat er zich op dat moment aandient. Dat bepaalt hoe de sessie er uit gaat zien. Onderdeel van elke sessie is een (kort) gesprek, een bewustwordingsoefening en een massage. 

Een afspraak ziet er zo uit:

We beginnen altijd met een gesprek waarin we stilstaan bij hoe het op dat moment met je is en wat er in jou om aandacht vraagt. Bij de eerste afspraak is dit gesprek iets langer zodat we de tijd hebben om elkaar te leren kennen en ik je een aantal vragen kan stellen om goed af te stemmen op jouw klacht en/ of behoefte.

Op basis van dat gesprek stel ik een massage voor.

Na de massage praten we nog even na over hoe het voor je was en wat je meeneemt uit de sessie.

Tijden & tarieven

60 minuten  € 62,50
75 minuten  € 70,-

90 minuten  € 75,-

Voor een 1e afspraak raad ik aan 90 minuten te reserveren. Het 1e voorgesprek duurt nl. vaak zo’n 20-30 minuten. Bij een volgende afspraak is dit korter.

Technieken die ik gebruik:

Klassieke massage:
gericht op spieren en bloedstroom; wordt vaak als intensiever ervaren.

Energetische massage:
de energiebanen van jouw lichaam volgend; wordt vaak als zachter ervaren.

Voetreflexmassage:
je hele lichaam is weerspiegeld in je voeten. Door deze aan te raken kun je iets ervaren in je hele lichaam.

Bindweefselmassage:
in beweging brengen van de diepere huidlaag; kan als intensief ervaren worden.

Aanraking

Aandacht

Beweging

06 2865 3913

info@bloomintoyou.nl

Lid van LVNT en Holos Netwerk