massage

Ongemak, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, onrust of onzekerheid, je wilt er eigenlijk van af. Je wilt je weer goed of op z’n minst beter voelen. Je leven is druk, je hebt hier geen tijd voor. En je snapt eigenlijk ook niet waar het vandaan komt.

Maar wat nou als je lichaam je iets duidelijk wil maken? Zoals kriebels in je buik je duidelijk maken dat je verliefd bent en een brok in je keel je laat weten dat je ontroerd bent. Dan is het heel waardevol om eens de tijd te nemen om te luisteren naar jouw lijf. En dat doe je door met je aandacht volledig bij jezelf en jouw lijf te zijn.

Aanraking door middel van massage is hier heel behulpzaam bij. Je hoeft alleen maar mijn handen te volgen en op te merken wat er in jou naar boven komt. Ben je nieuwsgierig? Maak direct een afspraak, of lees hieronder meer over hoe een afspraak er uit ziet, de technieken die ik gebruik of de tijden & tarieven.

Een afspraak bij mij in de praktijk is als een ontdekkingstocht. We staan samen stil bij wat er zich op dat moment aandient. Dat bepaalt hoe de sessie er uit gaat zien. Onderdeel van elke sessie is een (kort) gesprek, een bewustwordingsoefening en een behandeling op de massagetafel. 

Een afspraak ziet er zo uit:

We beginnen altijd met een gesprek waarin we stilstaan bij hoe het op dat moment met je is en wat er in jou om aandacht vraagt. Bij de eerste afspraak is dit gesprek iets langer zodat we de tijd hebben om elkaar te leren kennen en ik je een aantal vragen kan stellen om goed af te stemmen op jouw klacht en/ of behoefte.

Op basis van dat gesprek stel ik een massage voor. Dit kan een massage zijn zoals je die misschien kent (klassiek, energetisch, bindweefsel, voetreflex) of een net wat andere benadering zoals holistic pulsing of focussen. Elke behandeling heeft het lichaam als uitgangspunt.

Na de massage praten we nog even na over hoe het voor je was en wat je meeneemt uit de sessie.

Tarieven

Op dit moment komen mijn behandelingen nog niet in aanmerking voor vergoeding uit aanvullende zorgverzekeringen. Als dit financieel een probleem voor je is, is een lager tarief bespreekbaar. Schroom niet, neem gerust even contact op. Zo kunnen we samen kijken hoe we massagetherapie wel mogelijk kunnen maken.

Sessie van 75 minuten  € 75,-
Sessie van 90 minuten  € 80,-

Voor een 1e afspraak raad ik aan 90 minuten te reserveren. Het 1e voorgesprek duurt nl. vaak zo’n 20-30 minuten. Bij een volgende afspraak is dit korter. 

Aanraking

Aandacht

Beweging