massagetherapie

Ongemakken zoals stress, continue spanning in je lijf, hoofdpijn, vermoeidheid, onrust of onzekerheid, je wilt er het liefst van af. En tegelijkertijd is er iets in jou dat ook wel weet dat het ongemak er niet voor niets is. En dat het negeren eigenlijk niet helpt. Misschien wil je eens proberen stil te staan en te luisteren naar wat jij nodig hebt.

Massage helpt om te vertragen, om te verzachten en om in die rust te verbinden met jezelf. Aanraking en aandacht helpen je bewuster te worden van je lichaam en daarmee van jouzelf.

Ben je nieuwsgierig? Maak direct een afspraak, of lees hieronder meer over hoe een afspraak er uit ziet.

Tijdens de eerste afspraak hoor ik graag wat jouw verlangen is. Bijvoorbeeld ‘ontspannen’, ‘meer energie voelen’, ‘ontdekken wat ik nu écht wil’ of ‘voelen dat ik een lichaam heb’. Dat verlangen is verschuilt zich vaak onder dat waar je vanaf wilt, zoals:

 • burn-out
  >  niet meer kunnen concentreren/ focussen/ beslissen
  >  snel overprikkeld
  >  heel moe (en juist niet kunnen slapen)
 • stress
  >  geen overzicht meer hebben
  >  niet kunnen kiezen
  >  gevoel van veel moeten
 • angst/ paniek
 • pijnlijk lichaam
 • hoofdpijn
 • … waar wil jij vanaf?

  Jouw verlangen is de bodem onder alle sessies. Elke afzonderlijke sessie gaat uit van het huidige moment. We staan samen stil bij wat er nu is. Ervaren (in je lichaam) is altijd hier en nu. En hoe het nu is, dat bepaalt hoe de sessie er uit gaat zien.

  Een afspraak ziet er zo uit:

  We beginnen met een gesprek waarin we stilstaan bij hoe het op dat moment met je is en wat er in jou om aandacht vraagt. Bij de eerste afspraak is dit gesprek iets langer zodat we de tijd hebben om elkaar te leren kennen en ik je een aantal vragen kan stellen om goed af te stemmen op jouw klacht en/ of behoefte.

  Op basis van dat gesprek stel ik een massage voor. Dit kan een massage zijn zoals je die misschien kent (klassiek, energetisch, bindweefsel, voetreflex) of een net wat andere benadering zoals holistic pulsing of focussen. Altijd is het lichaam en dit moment het uitgangspunt.

  Hierna praten we nog even na.

  Tarieven

  Op dit moment komen mijn behandelingen nog niet in aanmerking voor vergoeding uit aanvullende zorgverzekeringen (vanaf voorjaar 2023 wel). Als dit financieel een probleem voor je is, is een lager tarief bespreekbaar. Schroom niet, neem gerust contact op. Zo kunnen we samen kijken hoe we massagetherapie wel mogelijk kunnen maken.

  Sessie (75 minuten)  € 85,-
  Ben je student? Dan is het tarief voor een sessie (75 minuten) € 70,-

  De 1e afspraak duurt altijd ongeveer 90 minuten, het tarief blijft hetzelfde.

  Hoewel ieder mens en ieder proces natuurlijk anders is, komen de meeste cliënten tussen de 3 en 8 keer bij mij.

  Weet je niet of dit iets voor je is. Laten we dan eerst even bellen. Dan kun je al jouw vragen stellen en verkennen we samen of massagetherapie een juiste keuze lijkt. Ook kunnen we een afspraak maken voor 1 kennismakingssessie van 75 minuten.

  Kennismakingssessie 75 minuten  € 70,-

  8-weeks programma
  Spiegel van je leven

  In het programma ‘Spiegel van je leven’ kijk je, onder begeleiding van 3 professionals, naar jouw huidige leven vanuit een fysieke, mentale en emotionele invalshoek. Met je lichaam en innerlijk weten als belangrijkste adviseur. Een programma waarbij je jezelf in jouw innerlijke spiegel aankijkt.

  • Waar kom je vandaan?
  • Hoe is het nu met je?
  • Waar gaat je verlangen naartoe? 

  Een moment van reflectie om voor de (nabije) toekomst de – voor jou – juiste keuzes te kunnen maken. Je neemt een kijkje in de spiegel van jouw leven, om van daar vooruit te kunnen.

  Je krijgt 8 weken coaching van 3 professionals. In 8 verschillende sessies ga je aan de slag met een combinatie van orthomoleculaire therapie, massagetherapie en familie-opstellingen. Mijn collega’s Bianca Groenewegen (holitisch therapeut en familieopsteller), Brigitte de Bruin (orthomoleculair therapeut) en ik ontvangen je graag in het Maximaal Gezond Centrum in Utrecht.

  We bieden dit programma nu aan voor een introductieprijs van € 795,- incl. BTW (voor particulieren).

  Aanraking

  Aandacht

  Beweging