Ervaringen

Ben je benieuwd hoe andere mensen begeleiding door middel van massagetherapie hebben ervaren?
Lees dan onderstaande ervaringen.

Harmke Bekkema Avatar
Harmke Bekkema
- Facebook
Marie-Anne is altijd met 300% van haar warme aandacht bij je tijdens de sessies. En aangezien aandacht energie is, werkt het steengoed! Ik voel me altijd weer gereset na een behandeling en het fijne is dat ze veel technieken beheerst waardoor er bij elke stemming en seizoen een behandeling past. Ga je voor kwaliteit, zorgvuldigheid en echt resultaat? Dan zou ik voor Bloom into You kiezen.
Bastienne Steeman Avatar
Bastienne Steeman
- Google
Zo fijn dat jij op mijn pad kwam Marie Anne. Therapie volg je vaak door een reden die niet zo fijn is. En toch is dit een fijne ervaring en reis naar mezelf. Die hoop was ik aan het verliezen, maar tijdens deze therapie krijg ik mijn hoop weer terug en leer ik op een fijne, warme manier mezelf ontdekken. Terug naar gevoel in plaats van naar mijn hoofd. Dit vind ik enorm lastig, maar door de rust, warmte en verschillende massages en het idee hebben echt gezien te worden door jou, laat mij dit steeds wat vaker ervaren. Zoals je vaak zegt alles mag er zijn, stop het niet weg, het kan naast elkaar bestaan. Hoe jij het zegt klinkt het overigens nog fijner. Ik moet weer gaan luisteren naar de signalen van mijn lichaam, een belangrijke stap. Ik voelde al een hele lange tijd geen rust meer en dat breng jij op een zeer fijne, warme en rustige manier weer stap voor stap op mijn eigen tempo terug. Je neemt de tijd en luistert echt! Ook de tip van het muntje was zo welkom. Ik ben er nog niet, maar ik wil je al voor deze eerste mooie stappen bedanken, ik zou dit iedereen aanraden. Het is mij alles meer dan waard! Bedankt! 🙏🏻
Irene van Gent Avatar
Irene van Gent
- Google
Even helemaal gezien wordenNiets moeten, alleen maar zijnOntdekken dat je niet alleen bent met je worstelingenEn dan: liefdevolle aanrakingen, voelen in je lichaam, wat gebeurt er nu?Een sessie bij Marie-Anne is een liefdevolle ontmoeting met dat wat er nu in jou speelt.Met aandacht is ze er voor jou, dit moment mag jij zijn, gewoon zoals je bent.
Annalot Boersma Avatar
Annalot Boersma
- Facebook
Om meer in contact te komen met mijn lichaam en helderheid te krijgen over een beslissing, kwam ik bij Marie-Anne. De eerste sessie maakte meteen al veel los. De zachte en langzame aanrakingen raakten mij op een veel dieper niveau dan een ‘gewone’ massage. Ook de sessies daarna gaven me elke keer weer een diepe ervaring en inzicht. Marie-Anne is heel aandachtig en invoelend, zowel in de gesprekken als in de massages. Ik voelde me gezien en gehoord, en op mijn gemak. Ook stelde ze steeds precies het soort massage voor dat op dat moment helemaal paste voor mij. Ik vond het bijzonder om zo in mijn lichaam aanwezig te zijn, zonder oordeel, en gewoon te voelen wat er te voelen is. Ook als dat spanning of verdriet is. Marie-Anne nodigt je liefdevol uit om daar dan gewoon even bij te blijven. In de sessies heb ik zo ervaren dat mijn lichaam eigenlijk heel duidelijk aangeeft hoe het met me gaat, en waar ik behoefte aan heb. En dat ik daar helemaal op mag vertrouwen!