Voor wie

“…”

Wil je bewuster keuzes maken, bewuster in het (jouw!) leven staan?

Wil je stoppen met over je ongemak heen te leven, in de illusie dat het er morgen ‘ineens’ niet meer is? Wil je meer aanwezig zijn, bij jezelf en daarmee bij je omgeving? Wil je beter luisteren, helderder communiceren, kunnen zeggen wat het werkelijk is dat je nodig hebt, zodat je omgeving je kan horen? Dan is lichaamsgerichte therapie of coaching iets voor jou.

De aanleiding kan heel divers zijn.

Van een fysieke of emotionele klacht, tot een zingevingsvraag of een duidelijk verlangen tot verandering in je leven. Denk aan:

– Stress, piekeren, er niet uit komen, veel ‘moeten’, perfectionisme, je niet gehoord of gezien voelen …

– Verdriet, boosheid, angst, eenzaamheid, niet weten wat je wil …

– Hoofdpijn, rugpijn, vermoeidheid, slecht slapen, burn-out, onrustig gevoel …

Staat datgene waar jij last van hebt of waar jij mee worstelt er niet bij? Geen probleem. Neem gewoon contact op en dan verkennen we samen of je bij mij aan het juiste adres bent.

Samenwerking

In therapie trajecten werk ik regelmatig samen met andere zorgverleners. Denk aan behandelend sportarts, psycholoog of GZ-instelling. Uiteraard alleen met expliciete toestemming van cliënt. In situaties waar mijn opleiding en ervaring te kort schieten zal ik cliënten altijd doorverwijzen naar meer gespecialiseerde therapeuten.

Bij coaching kan het waardevol een leidinggevende en/of werkgever bij het traject te betrekken.

Ook werk ik graag samen met systeemtherapeuten, orthomoleculair specialisten en ademcoaches.

Ben je benieuwd hoe andere mensen begeleiding door middel van massagetherapie hebben ervaren?

Lees dan onderstaande ervaringen.

“Ik wil even een fijne ervaring (eigenlijk elke sessie weer) delen. Ik ken Marie-Anne omdat ik de fotografie voor haar bedrijf en haar huwelijk mocht verzorgen. Maar toen was ik al vaste klant bij een andere holistische therapeut. Door de jaren heen kwam ik dit jaar toch bij Marie-Anne en wat was dat fijn! Ik vind het best lastig om meteen te ontspannen, maar Marie-Anne geeft je het gevoel dat je er mag ZIJN.

Aangeven als je anders wilt liggen, of als ik een gebied heb dat aandacht vraagt. Ook werkt ze zo fijn op gevoel en dan ga ik gewoon liggen en gebeurt er wat er nodig is, zo had ik een keer last van mijn buik en kwam ik tijdens de massage achter een blokkade ergens in mijn onderrug… Heel fijn iemand met zoveel kennis en haar ZIJN, die mij zo op mijn gemak laat voelen en totaal ontspannen naar huis ga. Ik ga je nu maar weer even appen voor een nieuwe afspraak, mijn lijf vraagt erom 😉 “

Krystle Woods

“Marie-Anne is altijd met 300% van haar warme aandacht bij je tijdens de sessies. En aangezien aandacht energie is, werkt het steengoed! Ik voel me altijd weer gereset na een behandeling en het fijne is dat ze veel technieken beheerst waardoor er bij elke stemming en seizoen een behandeling past. Ga je voor kwaliteit, zorgvuldigheid en echt resultaat? Dan zou ik voor Bloom into You kiezen.”

Harmke Bekkema

“Om meer in contact te komen met mijn lichaam en helderheid te krijgen over een beslissing, kwam ik bij Marie-Anne. De eerste sessie maakte meteen al veel los. De zachte en langzame aanrakingen raakten mij op een veel dieper niveau dan een ‘gewone’ massage. Ook de sessies daarna gaven me elke keer weer een diepe ervaring en inzicht.

Marie-Anne is heel aandachtig en invoelend, zowel in de gesprekken als in de massages. Ik voelde me gezien en gehoord, en op mijn gemak. Ook stelde ze steeds precies het soort massage voor dat op dat moment helemaal paste voor mij. Ik vond het bijzonder om zo in mijn lichaam aanwezig te zijn, zonder oordeel, en gewoon te voelen wat er te voelen is. Ook als dat spanning of verdriet is. Marie-Anne nodigt je liefdevol uit om daar dan gewoon even bij te blijven. In de sessies heb ik zo ervaren dat mijn lichaam eigenlijk heel duidelijk aangeeft hoe het met me gaat, en waar ik behoefte aan heb. En dat ik daar helemaal op mag vertrouwen!”

Annalot Boersma

“Zo fijn dat jij op mijn pad kwam Marie Anne. Therapie volg je vaak door een reden die niet zo fijn is. En toch is dit een fijne ervaring en reis naar mezelf. Die hoop was ik aan het verliezen, maar tijdens deze therapie krijg ik mijn hoop weer terug en leer ik op een fijne, warme manier mezelf ontdekken. Terug naar gevoel in plaats van naar mijn hoofd. Dit vind ik enorm lastig, maar door de rust, warmte en verschillende massages en het idee hebben echt gezien te worden door jou, laat mij dit steeds wat vaker ervaren. Zoals je vaak zegt alles mag er zijn, stop het niet weg, het kan naast elkaar bestaan. Hoe jij het zegt klinkt het overigens nog fijner. Ik moet weer gaan luisteren naar de signalen van mijn lichaam, een belangrijke stap. Ik voelde al een hele lange tijd geen rust meer en dat breng jij op een zeer fijne, warme en rustige manier weer stap voor stap op mijn eigen tempo terug. Je neemt de tijd en luistert echt! Ook de tip van het muntje was zo welkom. Ik ben er nog niet, maar ik wil je al voor deze eerste mooie stappen bedanken, ik zou dit iedereen aanraden. Het is mij alles meer dan waard! Bedankt! 🙏🏻”

Bastienne Steeman

“Heel toevallig BLOOM Into You tegen gekomen. Sprak mij erg aan. Dus de kans gepakt om meer over mezelf en mijn lichaam te leren. Marie-Anne luistert en communiceert goed met je. Waardoor ze zorgt voor een omgeving en gesprek waar je je veilig voelt. Dat maakt dat er genoeg ruimte is om je kwetsbaar op te stellen en kan werken aan jezelf. Stond er versteld van dat na 1 keer er al zoveel onbewust veranderd was in mijn lichaam. Daarnaast leerde ik dat ik eigenlijk best goed weet wat ik wil en dus meer naar mijn lichaam moet luisteren. Ik denk daarom dat deze therapie iets is wat ik mijn hele leven mee neem en iedereen zeker wil aanbevelen!”

Courtney Sterkenburg

“Even helemaal gezien worden. Niets moeten, alleen maar zijn. Ontdekken dat je niet alleen bent met je worstelingen. En dan: liefdevolle aanrakingen, voelen in je lichaam, wat gebeurt er nu? Een sessie bij Marie-Anne is een liefdevolle ontmoeting met dat wat er nu in jou speelt. Met aandacht is ze er voor jou, dit moment mag jij zijn, gewoon zoals je bent.”

Irene van Gent